Steun Rugby Nederland Oranje U17, U18 en U20 !!

20170115-crowdfunding-2017_0

Stichting Rugby Youth Development  Nederland zoekt gulle gevers met een groot rugbyhart! Indirect steun je zo ook onze eigen Matthijs Albregtse, die in Jong Oranje zit! In onderstaande brief van JanHein Pieterse ( voorzitter Rugby Nederland) lees je er alles over.

 

Beste Rugbyliefhebber,

De Nederlandse selecties U18 en U20 trainen al het hele seizoen om deel te kunnen nemen aan de  Europese Kampioenschappen voor de Jeugd. De U18 selectie speelt vanaf 8 april in Frankrijk voor het Europees kampioenschap in de Trophy pool.  De U20 selectie speelt vanaf 26 maart in Roemenië voor het Europees kampioenschap in de Champions pool. De U17 selectie is zich aan het voorbereiden om volgend jaar te kunnen deelnemen aan hun eerste EK en zullen dit jaar een aantal oefen-interlands spelen.

We zijn enorm trots op de selecties en hebben het volle vertrouwen dat ze op de Europese Kampioenschappen toernooien en in de wedstrijden laten zien dat Rugby in Nederland zich snel ontwikkeld heeft. Bovenal hopen we dat de spelers genieten en leren van deze unieke ervaring.

Net als voorgaande jaren wordt de financiering van de deelname aan het EK gedragen door Rugby Europe, Rugby Nederland en de Stichting Rugby Youth Development the Netherlands (SRYDN).  De Stichting werkt samen met spelers, ouders, staf en enthousiaste vrijwilligers om het nodige geld bijeen te brengen.

Voor de fondsenwerving heeft SRYDN een aantal activiteiten gepland.

1. Benefietdiner met veiling op zondag 12 februari in het Cobra Cafe in Amsterdam: Er zijn 75  plaatsen reeds  26 vaste boekingen. Informatie en reservering via: jongoranjerugby@hotmail.com
2. Crowdfunding via https://www.wijzijnsport.nl/campagnes/rugby-nederland-jong-oranje/support-the-evolution: Tussenstand € 2380 . Doel: € 10.000 .
3. Shirtsponsoring: Voor iedere selectie zijn de spelers op zoek naar sponsoren die één of meer wedstrijdshirts willen sponsoren voor € 500 per shirt. Er zijn per team 26 shirts beschikbaar en de naam van de sponsor wordt op het shirt gedrukt. Voor bedrijven en rugbyclubs. Info via jongoranjerugby.nl
Doordat afgelopen weken een groot aantal wedstrijden door het weer zijn afgelast hebben de spelers van de Jong Oranje selecties nog niet de kans gehad om u en uw club persoonlijk te benaderen voor deze acties.

Graag vraag ik de besturen van alle clubs en de rugbyliefhebbers om de acties actief te ondersteunen en bekend te maken bij leden en vrienden. Ik vertrouw erop dat we velen van u op 12 februari mogen verwelkomen bij het benefietdiner in Amsterdam en dat de andere acties breed uitgezet worden binnen uw club en netwerk.

Namens spelers, ouders, staf, sponsorcommissie en Rugby Nederland, wil ik u alvast bedanken,

Janhein Pieterse
Voorzitter Rugby Nederland