Start samen het jubileum jaar en bestel de Oemoemenoe 50 jaar hoodie!

Onze rugbyclub ERZC Oemoemenoe bestaat in oktober 2021 vijftig jaar. In de aanloop naar het 50 jarig bestaan in oktober 2021 zullen er verschillende activiteiten georganiseerd worden. Hiervoor is een speciale commissie in het leven geroepen, die daar later meer informatie over gaan geven. Om dit jubileum jaar in te luiden is er een hoodie te bestellen waarop het logo van het 50 jarig bestaan staat gedrukt. Deze hoodie is bedoeld om op afstand, maar toch samen het jubileum jaar te starten.

De hoodie is te bestellen per maat. Bestel nu vóór 31 januari en dan wordt is de hoodie begin februari klaar!

Prijzen:

  • jeugdmaten = €20,-
  • seniorenmaten = €30,-

De hoodies zijn te bestellen door iedereen, dus ook voor ouders, vrijwilligers, trainers, supporters, sponsoren etc. De hoodie is zowel voor mannen als vrouwen. De maten starten bij 98/104 en gaan t/m XXXXL.

Wil je een hoodie bestellen? Stuur dan een email naar pr@oemoemenoe.com of geef dit door aan jouw teammanager. Het is belangrijk dat jij je naam, het aantal hoodies en de maten doorgeeft! Betalen zal via een betaalverzoek vanuit de penningmeester gaan, dus vergeet niet jouw telefoonnummer toe te voegen bij je bestelling.

Benieuwd naar hoe de hoodie er in het echt uit ziet? Kijk dan op social media of naar de nieuwjaarsvideo in het nieuwsbericht hieronder!