Rugby tijdschrift zoekt leden!

rugby-magazine

 

Blad zoekt leden! RUGBY. geeft haar tijdschrift weg.

Heb jij al van RUGBY. tijdschrift gehoord? Vier keer per jaar brengen ze het laatste rugbynieuws, geven ze inzichten in de carrières van toonaangevende spelers en trainers en helpen ze rugbyers het allerbeste uit hun sport te halen.

RUGBY. heeft de ambitie om de spreekbuis voor heel rugby Nederland te worden, maar daarvoor moeten ze harder en sneller groeien. Eind dit jaar moet de teller van het aantal abonnees op minstens 8.000 lezers staan. Anders houdt het avontuur van RUGBY. tijdschrift helaas op. Onder andere via de clubs proberen ze heel rugby Nederland te bereiken en overtuigen.

Voor €5,95 per jaar abonneer je jezelf of iemand anders op de digitale editie van RUGBY. tijdschrift. Voor €9,95 per jaar krijg je naast de digitale versie ook de papieren editie op de deurmat.

Let op: abonnee word je alleen als RUGBY. tijdschrift daadwerkelijk aan de 8.000 leden komt. Lukt dit niet, dan wordt het bedrag niet afgeschreven en moet het blad helaas stoppen.

Als voorproefje kun je editie 4 nu gratis lezen!

Met deze code: 2353 krijg jij via www.rugbytijdschrift.nl toegang tot de nieuwste editie van RUGBY. tijdschrift met onder andere interviews met Tim Visser, Kraantje Pappie en Max Caldas en columns van Pien Selbeck en Gordon Tietjens.

Lees, deel (RUGBY. vind je op Facebook, Twitter en Instagram), neem een abonnement en RED RUGBY.!