Breng jouw oud papier naar de container aan de Merwedestraat te Middelburg!

Middelburg haalt geen oud papier meer op vanwege coronavirus.  

In de gemeente Middelburg wordt voorlopig geen oud papier meer huis-aan-huis opgehaald door kerken en verenigingen. Het RIVM roept op om sociale contacten te vermijden. De gemeente heeft het besluit genomen dat deze service daarom tijdelijk niet haalbaar is.

Wij van Rugbyclub Oemoemenoe begrijpen dat dit lastig is, maar gezien de ernst van de situatie conformeren wij ons aan de richtlijnen van RIVM en de Gemeente. Voorlopig gaan wij er van uit dat wij de ronde door de Stromenwijk enkele maanden niet meer kunnen/mogen doen.

Zodra dit weer mogelijk is zullen wij via facebook “t Zand- Stromenwijk” en zoveel mogelijk andere kanalen dit kenbaar maken.

Wij begrijpen dat het zolang opsparen geen optie is en wij vinden het zonde voor het milieu (en onze inkomsten) als het papier bij het rest-afval terecht komt. Daarom hebben wij in overleg met gemeente Middelburg besloten een container in de wijk te plaatsen, zodat u hier het oud-papier naar toe kunt brengen. De container staat aan de Merwedestraat en is geopend vanaf 8.30 uur tot en met 18.00 uur. Graag het papier er netjes in stapelen zodat het voor iedereen toegankelijk blijft en er zoveel mogelijk in kan.

Mocht er toch nog een probleem zijn om hier het oud-papier naar toe te brengen (bv omdat het in een portiek van een flat wordt verzameld) schroom dan niet om even contact op te nemen met ondergetekende, zodat we een oplossing kunnen bedenken.

Zolang wij het papier niet op kunnen halen, zal de container er blijven staan.

Wij hopen dat het coronavirus snel overwaait en iedereen deze periode in goede gezondheid doorkomt, zodat wij toch weer over kunnen gaan tot het ophalen van het papier in de wijk.

Voor vragen betreft onze inzameling en deze noodoplossing : 

Hans van Dijk

Voorzitter EZRC Oemoemenoe
mobiel 0653220616