Blind date toernooi 2018

Zaterdag was het dan zover, de eerste blind date toernooi georganiseerd door de dames van Oemoemenoe en Herbert van de Waal.

Een spannende dag want wat konden we verwachten en hoeveel nieuwe dames zullen zich aanmelden voor deze dag.

In de kleedkamer was het al een gezellige boel, 24 dames maakte zich klaar voor het toernooi.

Buiten werden we opgevangen door onze Coach Reweti Montgomery (Monty) en captain Rosanne. Rosanne gaf een korte uitleg wat deze dag ging gebeuren, de enthousiaste groep dames begonnen aan de warming up. Reweti nam de nieuwe dames apart voor de uitleg van de basic skills van rugby, de nieuwe dames namen het snel op en zo konden we beginnen aan ons toernooi.

Het veld was uitgezet, teams verdeeld, elk team hun eigen Coach en het touch toernooi ging van start.

Het was even zoeken, wennen maar al snel begon iedereen het spelletje te snappen. Er werd goed samen gewerkt en werden de eerste trys gescoord.

Er was veel plezier, kregen toeschouwers en hadden het weer ook nog mee.. alle ingrediënten om het toernooi goed te laten slagen.

Na het toernooi kwam iedereen samen in het clubhuis, Rosanne bedankten alle dames voor deze dag. Een dag waar we iedereen hebben kunnen laten kennis maken met de sport rugby en de dames van Oemoemenoe. Natuurlijk was er ook een prijs voor het winnende team en sloot organisator Herbert het toernooi af.

De dames van Oemoemenoe zijn een groeiend dames team die dit seizoen starten in de 3 klassen en spelen 23 september hun eerste thuiswedstrijd. De trainingen zijn al volle gang, elke dinsdag en donderdagavond om half 7. De dames worden getraind door Melanie Tarsau en Reweti Montgomery, een geweldig team samen met hart voor de club en vertrouwen in het groeiende dames team.

Wil je meer informatie over ons, mail naar dames@oemoemenoe.com en volg op Facebook EZRC Oemoemenoe dames.