Benefiet diner en veiling jong-oranje

Beste Spelers / Ouders,
Op Zondag 12 Februari 2017 hebben we het benefiet-diner met veiling bij Cobra Café in Amsterdam. Bij de laatste nieuwsbrief hebben we een brochure bijgesloten echter niet iedereen heeft deze kunnen openen.  Bijgesloten de informatie. Hoewel er al heel veel belangstelling is, hebben we nog weinig vaste boekingen. Een aantal clubs zijn bezig met het organiseren van een club-tafel. Wij vragen alle spelers en ouders om de komende dagen contact op te nemen met hun club om gezamenlijk plaatsen te reserveren. Wij weten uit ervaring dat een persoonlijke benadering het beste werkt en jullie hebben de beste contacten hiervoor.
Met Jullie hulp kunnen we zeker een gezellige avond organiseren.
Voor vragen en/of reserveren van plaatsen neem contact op met jongoranjerugby@hotmail.com
UITNODIGING BENEFIETDINER EN VEILING
ZONDAG 12 FEBRUARI 2017
In samenwerking met Cobra Café – Museumplein, Amsterdam
 
Eind Maart/Begin April nemen de Jong Oranje Rugbyteams U18 en U20 deel aan de Europese Kampioenschappen Rugby in Frankrijk en Roemenië. De Jong Oranje U17 spelers zullen zich voorbereiden voor volgend jaar en een aantal trainingswedstrijden organiseren. Voor deelname aan deze EK’s is veel geld nodig! Daarom organiseren we op Zondag 12 februari 2017 een benefietdiner & veiling! Graag nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij dit benefietdiner, dat zal worden gehouden in Cobra Café, Museumplein, te Amsterdam.
 
Wij zullen u op 12 februari vanaf 19.00 uur ontvangen met een feestelijk aperitief in het “House of Bols Experience” (Paulus Potterstraat 14, Amsterdam). U krijgt een korte rondleiding en een speciaal voor ons gemaakt aperitief. Rond 20.00u zullen we gezamenlijk het museumplein oversteken naar Cobra Café waar een aantal van de selectie-spelers ons zal opwachten en begeleiden. Daar gaan we genieten van een heerlijk 3 gangen diner serveren waarbij U kunt  kiezen voor vlees of vis (indien U vegetarisch wenst graag vooraf aangeven).
 
Kaarten voor het benefietdiner kosten € 100,00 p.p. en dit is inclusief een fles wijn per 2 personen en koffie/thee na.
 
Tussen de gangen door geniet u van een goochelaar die U zal verbazen. Ook zal er een veiling plaatsvinden. We hebben weer een groot aantal interessante veiling-items aangeboden gekregen waaronder :
 


 • Vip arrangement voor 2 pers. met lunch in het van Gogh-museum
 • Litho van Corneille uit 1949 (minimum-prijs –door Cobra Café )
 • 2 maal Lucebert (minimum-prijs – door Cobra Café)
 • Vip kaartjes Amsterdam Sevens
 • Zak met 10 kg euromunten (door Cobra Café)
 • Ring met steen (minimum-prijs – door Coster)
 • Vip arrangement Rijksmuseum met lunch voor 2 personen
 • Een weekend rijden in een nieuwe BMW i8 (door Alphabet)
 • Rondvlucht boven diverse rugbyvelden met sportvliegtuigje
 • Een Rugby Clinic door Rugby-Academy Zuid-West voor 10pers met diner in tramrestaurant
 • Een foto op geborsteld aluminium van Cheetahs (beperkte oplage – door MarinaFotografie)
 • En vele andere stukken

  Reserveren voor het benefietdiner kan door een mail te sturen aan jongoranjerugby@hotmail.com o.v.v. benefietdiner én het aantal personen + uw naam, uw adres en telefoonnummer.
   
  Het belooft een geweldige avond te worden, dus heel graag tot ziens op 12 februari!
   
   
  Met Ovalen groet,
  Namens de Jong Oranje selecties U17, U18 en U20.