Beachrugby Heren & Dames

De heren senioren speelden tegen Haspigna (Landen, Belgie). 22-0. De Mighty Bears;, 20-2. De laatste wedstrijd in de poule was tegen Gent en ook deze  leverde  winst op 7-2.  De heren werden hierdoor eerste in de poule en gingen vervolgens verder in de cub poule.

De eerste wedstrijd was tegen La Hulpe (Terhulpen). Een pittige wedstrijd welke op het nippertje werd verloren, 5-4. (La Hulpe verloor uiteindelijk de finale van de Magnets) Oemoemenoe ging daardoor verder strijden om de vijfde plaats. De laatste 2 wedstrijden werden weer gewonnen, 8-1. En  van het Schilde werd ook gewonnen 6-2.

 

De dames speelden met een gelegenheidsteam; Oemma. Een combinatie van Oemoemenoe en Emma (Dordrecht). Beide teams speelden eerst 3 wedstrijden in een poule van 4. Er waren in totaal 7 poules. Na de eerste ronde gingen de teams verder in de Cup ( de eerste 8 teams) de plate poule (de nummers 2 in de poule) en de bowl (de nummers 3 in de poule). De dames speelden eerste tegen een team uit Frankrijk, Lorc. Deze dames spelen in Frankrijk in de top. Het combinatieteam o.l.v. voormalig coach van de dames, Herbert van der Waal, moest nog even aan elkaar wennen. De winst was dan ook voor Lorc. De tweede wedstrijd  tegen Laakdal werd gewonnen met 6-1. De dames kregen steeds meer de smaak te pakken en ook de derde wedstrijd werd gewonnen van de Pink Ladies uit Eeklo met 7-2. Doordat de dames tweede waren geworden in de poule werd er vervolgens gespeeld in de plate poule. Er werden nog 3 wedstrijden gespeeld. Waarvan 1 wedstrijd net aan werd verloren , de volgende partij weer winst op leverden en de laatste wedstrijd tegen de Dragonettes uit Gent werd weer verloren. De dames werden uiteindelijk vijfde in de plate poule.

 

Beide teams zijn met een mooie beker naar huis gegaan.