Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

cursus rugbycoach op school

7 april, 2017 - 1:00 pm - 5:00 pm

Het doel van deze scholing is tweeledig. Enerzijds willen we docenten de mogelijkheid geven zich hier in te scholen. Anderzijds is de scholing een mooie opstap om in de toekomst mee te gaan doen met het scholenrugbytoernooi rond de herfst vakantie van 2017.

Docentenscholing rugby (workshopmiddag van max 4 uur)
De scholing vindt plaats op 7 april 2017 en start 13.00 uur en duurt tot uiterlijk 17.00 uur. Locatie: Rugbyclub Oemoemenoe,  Sportpark De Sprong in Middelburg.
Ed Oskam gaat deze cursus verzorgen. Ed Oskam, 65 jaar, is al jarenlang actief in de rugbywereld en geaccrediteerd om nationaal en internationaal clinics te verzorgen. Een zeer ervaren man dus! Op woensdag 7 april staat hij klaar voor leden van de kvlo en andere belangstellenden om de cursus rugbycoach op school  aan te bieden. Theorie met filmpjes, gecombineerd met opdrachten  die in groepen uitgevoerd moeten worden zorgen voor een actieve en praktische invulling van de clinic.
Na het volgen van de training en het inleveren van de opdrachten  ontvangen de deelnemers het officiële  diploma.

De cursus is geschikt voor docenten die lesgeven in sport(bo en vo), maar voornamelijk voor docenten die lesgeven in het vo. Dit, omdat de rugbybond ook het programma Rugby op school promoot, waarin de bond samen met scholen toernooien organiseert op school, regio en landelijk niveau.

Kosten: € 30,- p.p.
Bij minimaal 8 deelnemers gaat de cursus door.

Inschrijven:  aanmelden kan direct bij Ed Oskam, via ed.turnitaround@gmail.com,  onder vermelding van KVLO ZEELAND rugby scholing. Geef aan of je in het vo of bo werkzaam bent zo dat Ed hier alvast rekening mee kan houden met de inhoud van de cursus.

Verder: Voor een drankje en een versnapering zal gezorgd worden.

 

 

Zin in gastles(sen) rugby op school? Neem dan contact op met Jan Albregtse

Janalbregtse@archipelscholen.nl

 

 

 

Gegevens

Datum:
7 april, 2017
Tijd:
1:00 pm - 5:00 pm

Locatie

EZRC Oemoemenoe
De Aanloop 7
Middelburg, 4335 AP Nederland